Lukuvinkit

Alle olen listannut mielestäni parhaat sijoituskirjat, joiden parissa itse ole nsaanut kokea useita "ahaa" elämyksiä!

1. Vaurastu kuin Warren Buffett

Vaurastu kuin Warren Buffett kirja avasi itselleni silmät oikeanlaisen sijoitus-strategian suhteen. Ihastuin todella Buffettin tapaan ajatella sijoittamista. Buffettiin tutustumisen jälkeen olenkin pyrkinyt sijoittamaan hänen oppiensa mukaan. Hän itse kutsuu sijoitus-strategiaansa "Bisnes-sijoittamiseksi". Eikä hänellä huonosti ole mennyt! Mies on takonut vakuuttavaa 20% vuosituottoa sijoitusuransa aikana, ja Buffettia pidetäänkin yleisesti sijoitusmaailman legendana. Tämä kirja kannattaa ehdottomasti lukea!

Kirjoitin kyseisestä kirjasta arvostelun blogiini muutama vuosi sitten, joka nousikin nopeasti blogini yhdeksi luetuimmista teksteistä! Mikäli jostain syystä vielä mietit kirjan hankkimista, kannattaa lukaista tämä kirjoittamani kirja-arvostelu. 


2. Sijoita kuin guru

Tämän sijoituskirjan on kirjoittanut Karo Hämäläinen sekä Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju. Tämä kirja käsittelee erinomaisesti kokonaisuutena useita sijoitusoppeja. Kuinka sijoituslegendat ovat luoneet menestyksensä? Mitä Warren Buffett ostaisi tänään Helsingin pörssistä? Tämä kirja luo erinomaisen kattauksen niin kokeneemmalle kuin aloittelevallekkin sijoittajalle erilaisista sijoitustyyleistä! Myös tästä kirjasta olen aiemmin kirjoittanut blogiini oman lukukokemukseni jälkeen. Käy ihmeessä lukemassa artikkelini, jos kirja kiinnostaa!

3. Intelligent Investor: The Classic Text on Value Investing

Oletko jo sijoittanut kauemmin? Tuntuuko suomalainen sijoituskirjallisuus jo saman asian toistelulta? Kaipaatko haastavampaa luettavaa? Tämä kirja sopii sinulle! Kirjan on kirjoittanut Benjamin Graham, jota muuan edellä mainittu sijoittajalegenda Warren Buffett on kertonut arvostavansa kovasti. Buffet on myös kertonut ammentaneensa omaan sijoitus-strategiaansa paljon asioita juuri Benjamin Grahamilta. Tämä sijoittajan raamattu on englannin kielinen, mutta must-read kirja sijoittajalle, joka haluaa päästä syvemmälle sijoittamisen, ja etenkin, arvosijoittamisen maailmassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti